8 Martie in Rubuguri

Miercuri, 8 Martie 2017

          8 Martie a fost ziua in care toate femeile din lume au fost sărbătorite . A fost o zi specială si pentru femeile din Rubuguri.

              Am organizat împreuna cu fetele: Lili, Iudita, Alina si Roxana, o conferința pentru femeile din sat. Tema conferinței a fost: Who are you as a woman in relation to God? - Not as a daughter , not as a mother , not as a sister , not as a wife, BUT as an individual Woman in front of God.  (Cine ești tu ca o femeie în relație cu Dumnezeu? - Nu  ca o fiică, nu ca mamă, nu ca o soră, nu ca soție, ci ca o femeie individuală în fața lui Dumnezeu ).  

             Subiectul a fost susținut de Lili din SUA, misionara in Kabale. Împreuna cu fetele, am pregătit o gustare, prăjituri si ceai pentru ele. Au primit si un carnetel in care au notat ideile lecției, iar la sfârșit le-am oferit si un săpun parfumat. Bucuria lor a fost imensa, nu au sărbătorit niciodată in acest fel ziua de 8 Martie.  Au participat peste 50 de femei .

              Cu ajutorul Domnului, vrem ca in fiecare an in aceasta data sa avem o conferința a femeilor. A fost o zi specială si pentru misionarele din campus deoarece băieții misionari ne-au oferit ciocolata, fursecuri, iar in timpul conferintei au stat cu copiii mamelor care au participat la conferința. 

 A fost o zi minunata!  

Domnul sa binecuvânteze toate femeile din întreaga lume, El sa fie cu voi in fiecare zi si sa va asculte rugăciunile! 

 Tabita Magda 

 

Editorial

20
Dec 2020
15
Dec 2019
Dan Guseth
28
Apr 2019
Nelu Filip