Crez

Noi credem intr-un singur DUMNEZEU, manifestat in trei Persoane: Tatal,  Fiul si Duhul  Sfant.

Noi credem ca BIBLIA este Cuvântul infailibil al lui Dumnezeu si ca este singura norma de credinta a credinciosului si a Bisericii.

Noi credem ca Dumnezeu este Creatorul intregului univers, al omului si al ingerilor.

Noi credem ca pacatul a intrat in lume prin neascultarea primului om, Adam, si ca fiecare om se naste in pacat, având nevoie de mântuire.

Noi credem ca pacatul a intrat in lume prin neascultarea primului om, Adam, si ca fiecare om se naste in pacat, având nevoie de mântuire.

Noi credem ca doar harul lui Dumnezeu face posibila mântuirea omului, prin jertfa Domnului Iisus Hristos, si ca beneficiile acestei jertfe sunt insusite prin credinta si pocainta.

Noi credem ca nasterea din nou a omului este opera Duhului Sfânt si ca Duhul Sfânt continua sa lucreze in viata credinciosului dându-i acestuia puterea de a face fapte bune (de a aduce roada) si de a trai o viata sfânta.

Noi credem ca botezul in apa se acorda celor care s-au intors la Dumnezeu si au fost nascuti din nou, ca trebuie efectuat in Numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfânt si ca este actul prin care credinciosul este integrat in Biserica.

Noi credem in botezul cu Duhul Sfânt, ca experienta distincta de nasterea din nou si de botezul in apa, experienta prin care credinciosul primeste putere pentru slujire  si care  trebuie  sa  fie urmata de umpleri repetate.

Noi credem ca actul Euharistiei a fost instituit de Domnul Iisus si ca el este un asezamânt esential al Bisericii prin care credinciosii isi exprima partasia cu ipostaza dumnezeiasca a Domnului nostru Iisus Hristos.

Noi credem in continuitatea manifestarilor supranaturale ale Duhului Sfânt, prin darurile pe care le imparte El credinciosilor, spre zidirea Bisericii.

Noi credem in preotia tuturor credinciosilor dar si in chemarea speciala a unor credinciosi de a sluji ca lucratori investiti in lucrare prin hirotonisire.

Noi credem in sanctitatea familiei, ca institutie rânduita de Dumnezeu prin actul casatoriei.

Noi credem ca mandatul suprem al Bisericii este acela de a duce Evanghelia pâna la marginile pamântului si ca acest mandat trebuie dus la indeplinire prin efortul conjugat al tuturor membrilor ei.

Noi credem in a doua venire a Domnului Iisus Hristos pentru a-si rapi Biserica, in invierea mortilor, in judecata de apoi si in rasplatirile divine, in destinul vesnic al omului in Paradisul lui Dumnezeu sau in iad, despartit pentru totdeauna de Dumnezeu.

Principiile de credinta sunt cuprinse in: Marturisirea de Credinta