Mesajul Pastorului

Pentru fiecare membru al bisericii „ SFANTA TREIME "– BISTRITA  este o bucurie să ne cunoaştem şi să vă putem saluta  si prin intermediul acestui spatiu virtual.

Deseori se  întâmpla  sa cauti un loc unde sa poti sta linistit. Un loc unde sa poti primi puterea de a spera în fericirea ce refuza cu îndârjire sa se lase gasita.  Un loc în care iubirea nu te costa prin faptul ca ti se ofera. Un loc al bucuriei care nu te lasa mai apoi golit si cu un sentiment mai apasator de singuratate, ci o bucurie ca un izvor proaspat care nu seaca. Un loc al adevarului rostit simplu din inima unui Tata care asteapta ca fii risipitori sa îsi gaseasca adapost in bratele Sale deschise. Un loc în care sunt lacrimi fie de bucurie, fie de durere, dar curate, daruind pace si echilibru duhovnicesc. Un loc in care speranta nu este o vorba rostita pentru altii ci o realitatea pe care o poti vedea infaptuindu-se cu tine.
Simplu un loc in care sunt ferestre deschise catre Dumnezeu.

Nu exista un alt loc în care Pâinea Vietii si Izvorul Apelor Vii sa se ofere  in dar  celor flamînzi si însetati. Nu stiu un alt loc unde cei truditi si împovarati sa primeasca odihna pentru suflet. Exista doar un sigur loc de acest fel:..  BISERICA!

Incercăm să vă punem la dispoziţie câteva informaţii şi resurse care sperăm să vă fie utile. Vă invităm, aşadar, să poposiţi câteva clipe alături de noi - pentru a urmări un serviciu de închinare, sau a lectura o meditatie crestina,  pentru a afla câte ceva despre viata si activitatea noastra . 

În mod special, vă încurajăm să ne contactaţi pentru a ne comunica observaţiile, sugestiile şi întrebările dumneavoastră, pentru a solicita sprijin în rugăciune, sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre slujitorii bisericii.

Vom fi bucuroși, să ne întâlnim ,  în familia de prieteni ai Domnului Isus.

Pastor  Cimpean Victor

Prezentare

15
Apr 2023
Domnul Isus a intrat în Ierusalimul de jos, ca noi sa intrăm în Ierusalimul de sus, în noul Ierusalim - Cetatea cerească. (Apocalipsa 7:9) ---- A intrat în Ierusalimul de jos știind clar că va fi omorât, El - Cel care este viu în vecii vecilor si care spune: "Eu sunt Cel dintâi şi Cel de pe urmă, Cel viu. Am fost mort, şi iată că sunt viu în vecii vecilor. Eu ţin cheile morţii şi ale Locuinţei morţilor." (Apocalipsa 1:17,18) ---- Muritorii își asterneau hainele pe drum si ramuri de copaci, credincioșii din Cer își aruncau cununile înaintea scaunului de domnie. (Apocalipsa 4:10 si Matei 21:8) ---- Muritorii se întrebau „Cine este acesta?” În Apocalipsa scrie că "Numele Lui este: „Cuvântul lui Dumnezeu”. (Apocalipsa 19:12,13 si Matei 21:10) ---- A intrat în Ierusalimul de jos blând şi călare pe un măgar, pe un măgăruş, mânzul unei măgăriţe. În Cer stă pe un cal alb, iar oștile cerești Îl urmează călare pe cai albi. (Apocalipsa 19:11,14 si Matei 21:5) ---- Când s-a apropiat de Ierusalim, era înspre Muntele Măslinilor. Prorocul Zaharia ne spune că "Picioarele Lui vor sta în ziua aceea pe muntele Măslinilor" (Matei 21:1 si Zaharia 14:4) ---- În Ierusalim a intrat în Templul lui Dumnezeu, Templu din care oamenii au făcut o peșteră de tâlhari. În Cetatea cerească nu mai este niciun Templu "pentru că Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, ca şi Mielul, sunt Templul ei". (Apocalipsa 21:22 si Matei 21:12,13) ---- Isus restabilește Templul la ceea ce „Este scris: 'Casa Mea se va chema o casă de rugăciune'.” În Cer rugăciunile sfinților sunt purtate în potire de aur, de către cele patru făpturi vii şi cei douăzeci şi patru de bătrâni. (Apocalipsa 5:8 si Matei 21:13) ---- Pe pământ oamenii ziceau: "Binecuvântat este Împăratul". În Cer îngerii ziceau: „Vrednic este Mielul, care a fost junghiat". (Luca 19:37,38 si Apocalipsa 5:11,12) ---- Pe cine a dat afară din Templu? Pe cei care au transformat Templul într-o peșteră de tâlhari. Cine este afară din Cetatea cerească? "Afară sunt cînii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli, şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!" (Matei 21:12 si Apocalipsa 22:15) ---- Pe cine a lăsat înăuntru? Pe cei care se rugau. "Pentru aceasta stau ei înaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu, şi-I slujesc zi şi noapte în Templul Lui. Cel ce şade pe scaunul de domnie, îşi va întinde peste ei cortul Lui. Nu le va mai fi foame, nu le va mai fi sete; nu-i va mai dogori nici soarele, nici vreo altă arşiţă. Căci Mielul, care stă în mijlocul scaunului de domnie, va fi Păstorul lor, îi va duce la izvoarele apelor vieţii, şi Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor.” Apocalipsa 7:15-17
Ioan Ciobota RVE Timisoara
02
Ian 2023