Mesajul Pastorului

Pentru fiecare membru al bisericii „ SFANTA TREIME "– BISTRITA  este o bucurie să ne cunoaştem şi să vă putem saluta  si prin intermediul acestui spatiu virtual.

Deseori se  întâmpla  sa cauti un loc unde sa poti sta linistit. Un loc unde sa poti primi puterea de a spera în fericirea ce refuza cu îndârjire sa se lase gasita.  Un loc în care iubirea nu te costa prin faptul ca ti se ofera. Un loc al bucuriei care nu te lasa mai apoi golit si cu un sentiment mai apasator de singuratate, ci o bucurie ca un izvor proaspat care nu seaca. Un loc al adevarului rostit simplu din inima unui Tata care asteapta ca fii risipitori sa îsi gaseasca adapost in bratele Sale deschise. Un loc în care sunt lacrimi fie de bucurie, fie de durere, dar curate, daruind pace si echilibru duhovnicesc. Un loc in care speranta nu este o vorba rostita pentru altii ci o realitatea pe care o poti vedea infaptuindu-se cu tine.
Simplu un loc in care sunt ferestre deschise catre Dumnezeu.

Nu exista un alt loc în care Pâinea Vietii si Izvorul Apelor Vii sa se ofere  in dar  celor flamînzi si însetati. Nu stiu un alt loc unde cei truditi si împovarati sa primeasca odihna pentru suflet. Exista doar un sigur loc de acest fel:..  BISERICA!

Incercăm să vă punem la dispoziţie câteva informaţii şi resurse care sperăm să vă fie utile. Vă invităm, aşadar, să poposiţi câteva clipe alături de noi - pentru a urmări un serviciu de închinare, sau a lectura o meditatie crestina,  pentru a afla câte ceva despre viata si activitatea noastra . 

În mod special, vă încurajăm să ne contactaţi pentru a ne comunica observaţiile, sugestiile şi întrebările dumneavoastră, pentru a solicita sprijin în rugăciune, sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre slujitorii bisericii.

Vom fi bucuroși, să ne întâlnim ,  în familia de prieteni ai Domnului Isus.

Pastor  Cimpean Victor