LA REVEDERE, “ sora Dragoste”……

Duminică, 13 August 2017

LA REVEDERE,       “ sora Dragoste”……

 

               Așa a fost ades numită sora  VLADIC VERONICA, care în ziua de 11 august 2017 a plecat Acasă la Domnul pe care L-a iubit și slujit atât de mult Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui” o spune Cuvântul Lui Dumnezeu; acest Cuvant a luat ființa în viața sorei Veronica        

              În Casa ei și a soțului a fost prima biserică peticostală din Bistrița , iar după ce frații sărbătoreau Cina Domnului rămâneau la masă și erau serviți cu tot ceea ce sora pregătea cu atata dragoste. Fața ei plină de seninatate și zâmbetul ei larg iți lumina ziua cea mai intunecată.      

             Orice om era pus la masă în casa ei și pleca și cu merinde de drum. Casa ei a fost casa tuturor: aici au poposit copii de la Casa de copii, copii orfani, oameni veniți de departe în vizită la bolnavii lor din spitalul din Bistrița, păstori și slujitori, dar și cei mai oropsiți de soartă.        

             În inima ei, a cuprins în dragoste pe mulți. În Imparația Tatălui se va întalni cu mulți care s-au întors la Domnul prin trăirea ei și nu prin multe cuvinte; mai degrabă, viața ei a fost citită și mai apoi urmată. Un lucru demn de amintit este faptul că sora Veronica era un om al pacii, pace care o emana prezența ei intr-un cerc de oamnei și care era una molipsitoare. A fost “mama spiritual”pentru mulți.

            Una din curiozitațile mele, atunci când voi ajunge în Imparația Lui Dumnezeu este să știu CÂȚI oameni au fost ajutați într-un fel sau altul de sora preiubită. Persoane apropiate sorei mărturisesc că Sora Veronica nu s-a plans niciodată cât timp a fost în suferință și că a așteptat, cu nădejdea biruitorului , să meargă ACASĂ.

             “Din casa, în Casa Tatalui “ era unul dintre mesajele transmise la priveghi. Din casa care a fost casa pentru mulți te-ai dus în Casa unde te vor urma mulți pentru că ‘faptele te urmează”.     

             Transmitem cu acestă ocazie familiei lărgite   

sincere CONDOLEANȚE și    “La revedere, sora Dragoste”!

“Scumpă  este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El.”   ( Psalmul  116:5  )

 

Femeia creştină

23
Feb 2021
Simona Rauca
13
Aug 2017
Simona Rauca
07
Mai 2017
28
Mar 2015
Invitate: Adriana Dan & Simona Rusu - Cluj Napoca
08
Noi 2014
Invitata: Tatiana Petric - Cugir