8 Martie in Rubuguri

Miercuri, 8 Martie 2017

          8 Martie a fost ziua in care toate femeile din lume au fost sărbătorite . A fost o zi specială si pentru femeile din Rubuguri.

              Am organizat împreuna cu fetele: Lili, Iudita, Alina si Roxana, o conferința pentru femeile din sat. Tema conferinței a fost: Who are you as a woman in relation to God? - Not as a daughter , not as a mother , not as a sister , not as a wife, BUT as an individual Woman in front of God.  (Cine ești tu ca o femeie în relație cu Dumnezeu? - Nu  ca o fiică, nu ca mamă, nu ca o soră, nu ca soție, ci ca o femeie individuală în fața lui Dumnezeu ).  

             Subiectul a fost susținut de Lili din SUA, misionara in Kabale. Împreuna cu fetele, am pregătit o gustare, prăjituri si ceai pentru ele. Au primit si un carnetel in care au notat ideile lecției, iar la sfârșit le-am oferit si un săpun parfumat. Bucuria lor a fost imensa, nu au sărbătorit niciodată in acest fel ziua de 8 Martie.  Au participat peste 50 de femei .

              Cu ajutorul Domnului, vrem ca in fiecare an in aceasta data sa avem o conferința a femeilor. A fost o zi specială si pentru misionarele din campus deoarece băieții misionari ne-au oferit ciocolata, fursecuri, iar in timpul conferintei au stat cu copiii mamelor care au participat la conferința. 

 A fost o zi minunata!  

Domnul sa binecuvânteze toate femeile din întreaga lume, El sa fie cu voi in fiecare zi si sa va asculte rugăciunile! 

 Tabita Magda